+38 095 278 9565
адміністратор автосалона
+38 044 205 5979
станція техобслуговування
+38 044 205 5966
адміністратор
+38 095 278 9565
адміністратор автосалона
+38 044 205 5979
станція техобслуговування

ЗОВСІМ СКОРО ДО УКРАЇНИ ПРИБУДЕ НОВИЙ HONDA CR-V ШОСТОГО ПОКОЛІННЯ. СВІТОВИЙ ФАВОРИТ ЗАПРОПОНУЄ ЩЕ БІЛЬШЕ СТИЛЮ, КОМФОРТУ, БЕЗПЕКИ ТА ПРОСТОРУ

21листопада 2023

Компанія Honda представила шосте покоління свого бестселера CR-V, який планує підвищити планку дизайну, практичності та зручності в повсякденному користуванні.
Презентований влітку автомобіль був удосконалений у всьому, щоб створити ідеальний універсальний кросовер.



Він поєднує в собі передові та спортивні цінності, якими відомий бренд Honda, з найновішими системами безпеки та допомоги водієві для досягнення виняткової надійності, динаміки та комфорту.



Виняткова увага до матеріалів інтер’єру, використання шкіри найвищої якості і нових найкращих фарб для підкреслення елегантного та водночас потужного зовнішнього дизайну підняло новий CR-V до преміум сегмента.



На початку продажів CR-V пропонуватиметься в гібридній версії (e:HEV), оснащеній 2,0-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном з фірмовою гібридною системою i-MMD.



Силова установка CR-V подібна до попереднього покоління, але була оновлена для підвищення ефективності та динамічних характеристик. Гібридний CR-V має найдосконалішу ітерацію гібридної системи Hondae:HEV. Потужна літій-іонна батарея та два компактні електродвигуни в поєднанні з бензиновим двигуном автоматично та плавно перемикаються між електричним, гібридним та режимом приводу від двигуна. Це робить автомобіль ідеальним для будь-яких сценаріїв водіння.



Нова модель зберегла свій впізнаваний силует, але з еволюцією дизайну, що посилює її виразність на дорозі. Зі зміною дизайну змінився кожен габаритний параметр, автомобіль став ширшим, довшим і вищим за попередню модель.



Автомобіль пропонує ще більше внутрішнього простору для пасажирів, подовжена на 40 мм колісна база забезпечує на 16 мм більше місця для ніг позаду та на 18% більше об’єму багажника. Великий набір функцій Honda SENSING і нові структурні компоненти сприяють провідній у своєму класі активній і пасивній безпеці.



«Абсолютно новий CR-V базується на всьому, що символізує культова модель: прогресивний дизайн, салон преміумкласу, найкращі
у своєму класі рівні безпеки, практичності та комфорту, а також ефективні динамічні характеристики», — говорить Том Гарднер, старший віцепрезидент компанії Honda Motor Europe Ltd.



«Найновіше покоління CR-V — це виняткова пропозиція серед кросоверів, що пропонує унікальний, динамічний і преміальний продукт, який ідеально відповідає поточним вимогам європейського ринку».



Початок продажів в Україні очікується в середині грудня.

18грудня 2023
Скористайся можливістю вигідно придбати новий мотоцикл!    Категорія Модель Об'єм, см3 Рекомендована ціна, грн    125  - 300 XR150L 2023…
Детальніше
15грудня 2023
Новий Honda ZR-V e:HEV за спеціальною ціною - 1  549 900 грн. Детальніше за посиланням Абсолютно нова модель Honda ZR-V e:HEV…
Детальніше

Акційні пропозиції

Відклична кампанія по заміні модуля подушки безпеки
Детальніше
Детальніше
До закінчення акції :